SISTEME DE PARDOSELI EPOXIDICE SI POLIURETANICE

pardoseli epoxidice

Sistemele de pardoseli epoxidice sau poliuretanice reprezinta o solutie moderna de finisaj, care ofera pardoselilor rezistente ridicate si un aspect final deosebit.

Pardoselile epoxidice si poliuretanice au o multitudine de avantaje indubitabile, dintre care putem aminti:

- Rezistente chimice si mecanice deosebite;

- Durabilitate foarte mare in timp;

- Intretinere usoara si rapida;

- Gama larga de culori si texturi.

Cele doua sisteme de finisaj epoxidic si poliuretanic sunt similare prin faptul ca au in comun anumite componente ale sistemului, dar totodata, diferite privind caracteristicile finale ale acestor.

Pardoselile epoxidice au rezistente deosebite la compresiune si durabilitate ridicata, fiind utilizate cu preponderenta in zona industriala, unde sunt supuse la sarcini ridicate, de la traficul cu motostivuitoare, pana la greutatea marfurilor si produselor depozitate.

Pardoselile poliuretanice sunt des utilizate in proiectele de parcare supraetajata, in depozitele frigorifice si in multe altele unde se doreste obtinerea unui pardoseli elastice cu capacitate de preluare a fisurilor generate de suport, cu rezistente chimice superioare si durabilitate ridicata.

Compania noastra utilizeaza sisteme de pardoseala epoxidica sau poliuretanica agrementate si testate pentru a corespunde cerintelor fiecarui proiect, fie ca este din domeniul medical, alimentatie publica, parcari sau zona industriala.