Recomandari

 

Certificari

Aplicator Autorizat Sika

 

Consolidari prin injectari structurale (sudura betoane )

         Fisurile aparute in elementele structurale din beton armat reprezinta un motiv serios de ingrijorare, cand acestea depasesc anumite deschideri.

            Ele au rareori o cauza unica, ele survin  sub actiunea conjugata a mai multor factorii, cum ar fi: proiectare necorespunzatoare, beton de calitate necorespunzatoare,  incarcari si decofrari premature ale elementelor structurale, socuri si vibratii etc.

            Aceste fisuri pot fi sigilate (sudate) de catre firma noastra prin injectare sub presiune a rasinilor epoxidice de inalta rezistenta si cu aderenta mare, care pe langa rolul de sudura, confera si protectie anticoroziva armaturii.

            Prin sigilarea fisurilor uscate cu rasina epoxidica putem sa asiguram transmiterea uniforma a eforturilor de compresiune, precum si de forta taietoare, prin elementul structural injectat.

            Injectarea fisurilor uscate se realizeaza cu ajutorul packerelor care pot si forate sau aplicate pe suprafata fisurii, prin care se realizeaza propriu-zis injectare utilizand pompe speciale pentru acest tip de aplicatie.

 

Lucrari executate:

  1. Autostrada A1 – Bucuresti-Nadlac

  2. Autostrada A2 – Bucuresti-Constanta

  3. Rafinarie Petrobrazi - Ploiesti

  4. CET Vest – Termocentrala

  5. Pasaj Basarab - Bucuresti

  6. Swan Office Park – Cladire birouri

  7. WTC – Constanta

  8. Parcare Subterana Piata Univeristatii Bucuresti

  9. Pod hobanat – Lacul Morii Bucuresti

  10. Parcare Magazin Unirea