Recomandari

 

Certificari

Aplicator Autorizat Sika

 

Hidroizolatii terase si balcoane

    

Hidroizolatia lichida este un sistem care se executa cu scopul formarii unei membrane elastice armate cu rol de hidroizolatie a acoperisurilor tip terasa, executata cu materiale de cea mai buna calitate ce formeaza un sistem a carui durata de viata este de minim 25 ani.

            Sistemele de hidroizolatii utilizate de catre firma noastra au rezistente foarte mari  la radiatii UV, la radicinile plantelor( in cazul acoperisurilor verzi), precum si capacitatea de se adapta diferitelor modificari ale substratului. Rasinile speciale poliuretanice din component acestor sisteme au capacitatea de a prelua eventualele microfisuri si de a proteja betonul sau substraturile impotriva actiunii distructiva a substantelor chimice din atmosfera.

Dintre multitudinea de avantaje ale acestor sisteme, putem aminti urmatoarele:

- produse monocomponente usor de aplicat;

- elasticitate mare, ceea ce indica proprietatea de preluare a fisurilor;

- rezistenta mare la socuri termice +;- ;

- rezistenta mare UV;

- permeabila la vapori;

- rezistenta ridicata la substantele chimice din atmosfera.

 

In aplicare acestor sistemelor de hidroizolare, fata de cele clasice,  pot aparea mult mai putine erori in timpul executie datorita faptului ca aplicare acestor membrane se face la rece si nu sunt necesare termosuduri sau suprapuneri,  ceea ce conduce la realizarea unei lucrari de calitate si de eficienta ridicata.

            Aceste sisteme sunt utilizate in proiectele de anvergura de pe intreg globul, datorita capacitatiilor acestora de a fi aplicate pe suprafete cu detalii sau geometrii complexe sau in cazul cladirilor care au acoperisuri verzi.

 

Lucrari executate:

1. Evo Center  - Pipera

2. Imobil Bucuresti Sector 1