HIDROIZOLATII CU MEMBRANE LICHIDE ARMATE ACOPERIS TIP TERASA

hidroizolatii cu rasini epoxidice

Hidroizolatia lichida armata este un sistem care este realizat cu scopul formarii unei membrane elastice armate cu rol de reabilitare a hidroizolatiei acoperisurilor tip terasa, care poate prelungi durata de viata a hidroizolatiei pana la 25 de ani.

Sistemele de hidroizolatii utilizate cu succes de catre firma noastra au rezistente foarte mari la radiatii UV, la radicinile plantelor( in cazul acoperisurilor verzi), precum si capacitatea de se adapta geometriilor complexe ale stratului suport.

Rasinile speciale poliuretanice din componenta acestor sisteme au capacitatea de a prelua eventualele microfisuri si de a proteja substraturile impotriva actiunii distructive a substantelor chimice din atmosfera.

In aplicare acestor sistemelor de hidroizolare, in comparatie cu cele clasice, pot aparea mult mai putine erori in timpul executie, datorita faptului ca aplicarea acestor hidroizolatii lichide se face la rece si nu sunt necesare termosuduri sau suprapuneri, conducand la realizarea unei lucrari de calitate si eficienta ridicata.

Unicitatea sistemelor este data de:

- capacitatea membranelor lichide de a prelua aproape imediat precipitatii moderate fara ca acestea sa sufere deficiente de calitate;

- procedeul de aplicare, care nu necesita utilizarea focului;

- compatibilitate cu aproape orice tip de substrant (beton, membrana bituminoasa, metal, etc.)