GTranslate

CONSOLIDARI STRUCTURALE

Consolidari cu fibre si lamele carbonice

Consolidari prin injectari structurale

Ancore chimice

Consolidari prin subturnare mortare expandate

 

   Principalul nostru obiectiv  este acela de a asigura servicii de calitate in ceea ce priveste construirea caselor particulare, vilelor, imobilelor cu mai multe etaje, caselor de vacanta. In acest context compania noastra prezinta sfaturi si solutii in ceea ce priveste planificarea, alegerea locului, actele necesare, constructia propriu-zisa, asistenta tehnica pe perioada executiei constructiei, intocmirea documentatiei de santier. Pentru toate materialele aprovizionate( beton, otel beton, etc) asiguram certificatele de conformitate, calitate si incercari de laboratoar autorizate.

   Compania noastra executa constructii la rosu, la cheie, modernizari, renovari, reparatii, consolidari, mansardari etc.

   Avem o experienta bogata in domeniul rezidential folosind solutii tehnice si materiale moderne, de ultima generatie.

   Dispunem de o dotare tehnica de exceptie pentru a putea executa lucrari de o inalta calitate si in termenii negociati cu beneficiarii.

   Lucrarile civile  executate precum si diveristatea lor au contribuit intr-o masura marcanta in recunosterea nostra ca firma cu potential nelimitat si seriozitatea profesionala in afacerea constructiilor.

   De-a lungul timpului proiectele nostre au luat o avergura ce necesitau o cunoastere  profunda a metodologiei si a punerii in practica a diverselor lucrari.

   Ca dovada a seriozitatii si calitatii noastre va invitam sa vizionati galeria de imagini a lucrarilor executate si a celor in executie.